Pivot Strategie

Een zeer oude en goede roulette strategie is de Pivot strategie. Het is een systeem welke de basis is van vele andere roulette technieken en systemen. Veel slimme gokker maken gebruik van de mogelijkheden welke dit systeem biedt. Het is een strategie welke continu je kansen op winsten vergroot en welke je gemakkelijk kunt toepassen. Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten hoe dit systeem precies werkt bij het roulette spel. 

Hoe werkt de Pivot strategie?

Deze strategie gaat uit van de wet van de derde. Het is een natuurwet welke als volgt het beste is te omschrijven: Wanneer je 36 getallen voorbij ziet komen dan zullen er 24 verschillend zijn. Het is volgens de strategie dus niet zo, dat de getallen willekeurig naar voren komen. Volgens de strategie is de kans om te verliezen ook een heel stuk kleiner. Het is echter wel belangrijk om voldoende tijd te investeren, voordat je jouw geld gaat inzetten. Je moet de nummers bij de roulette tafel goed in de gaten houden. Wanneer een roulette getal voor de tweede keer valt dan heb je een pivot getal. Het pivot getal is het getal waar je al je geld op gaat inzetten. De gedachte is namelijk, dat dit getal vaker zal vallen. Je gaat de komende 36 ronden inzetten op dit getal. 

Net als bij de one hit wonder strategie zet je hier dus op specifiek een getal al je geld in. 

Je kansen verdubbelen! 

Het is mogelijk om je kansen op winst ook te verdubbelen. Je kunt dit doen door een tweede pivot getal te kiezen. Wanneer je jouw eerste pivot getal hebt gekozen en hier volop je geld gaat inzetten houd je nog steeds de andere getallen in de gaten. Wanneer een ander getal voor een tweede keer valt dan heb je een tweede pivot getal. Ook hier ga je de komende 36 ronden je geld op inzetten. Of natuurlijk tot je getal je winst zal geven. Het is mogelijk om trouwens ook nog een derde en vierde pivot getal te selecteren. Je moet het dan trouwens wel allemaal goed bijhouden. Een papier en pen zijn dan geen overbodige luxe. 

Het live casino! 

Het is ook mogelijk om bij het live roulette spel meerdere ronden te genieten van deze strategie. Je moet dan meerdere ronden wel afwachten tot je een pivot getal hebt. Je zal die ronden minimaal je geld moeten inzetten om een prijs te kunnen winnen. 

Pak je kansen! 

Ontdek deze strategie, test hem uit en bekijk welke verschillende opties er allemaal zijn om een mooie tijd te hebben. Plus natuurlijk de kansen om een geldprijs te winnen. Het is mogelijk om een leuke klapper te maken bij dit online roulette systeem. Het zal je volop kansen bieden om een leuke tijd te hebben. Zeker wanneer je 36 keer je inzet krijgt wanneer je op het juiste getal je geld hebt ingezet. 

Wacht niet langer en ontdek de kansen welke deze goede en sterke online roulette strategie je zal bieden. 

Verschillende strategieën

Op zoek naar andere strategieën om de hoogste win kans te hebben? Neem een kijkje en vergelijk hieronder de verschillen in win stijlen.

18plus
2016©ROULETTEMARTINGALE