Parlay Strategie

Wanneer je roulette gaat spelen i het mogelijk om geruik te maken van verschillende roulette systemen en technieken. Ontdek welke opties er zijn en hoe ook jij hiermee een betere kans krijgt om winst te maken in het online casino. Een van de roulette systemen welke we graag met je bespreken is de Parlay strategie. Hij lijkt veel op de Paroli strategie, maar is net wat anders. Hij is trouwens het tegenovergestelde van de Martingale strategie. We leggen het je graag allemaal uit. Ook laten we je zien hoe je op een goede manier gebruik kunt maken van dze internet strategie om een mooie winst te maken. Wacht niet langer en pak je kansen om met winst naar huis te gaan! Het is zoveel beter dan willekeurig je geld inzetten op een getal, kleur of serie avn getallen. 

Hoe werkt de Parlay strategie?

Deze strategie kun je ook wel een positief progressief systeem noemen. Het is een strategie welke heel natuurlijk aanvoelt en werkt. Het is een systeem waarbij je iedere keer wanneer je wint de volgende ronde het dubbele gaat inzetten. Het is mooi om te zien welke opties er zijn en hoe ook jij hier gebruik van kunt maken. Natuurlijk is het fijner om bij winst je inzet te verhogen dan bij verlies. De Martingale roulette strategie werkt wel op die manier. Het is dan ook het tegenovergestelde van dit roulette systeem. We maken het graag allemaal wat duidelijker met een voorbeeld. Voordat we dat doen willen we graag met je delen, dat het belangrijk is om je limiet te weten en te kennen. Je zal moeten weten, dat je bijvoorbeeld na drie ronden stopt. Hoe meer ronden je gaat spelen en verdubbelen, hoe groter de kans is dat je een keer verliest. Laten we naar het voorbeeld gaan om het duidelijk te maken. 

Een voorbeeld van het Parlay systeem

De eerste ronde speel je met 50 euro en je wint! Geweldig
De volgende ronde verdubbel je jouw inzet naar 100 euro en win je weer! Top! 
Nu speel je met 200 euro en win je wederom. Je hebt drie keer op rij gewonnen en stopt. Je gaat met 400 euro minus de eerste inzet van 50 euro is 350 euro naar huis. 

Klinkt goed of niet? Het is een heerlijk systeem waarbij je steeds meer gaat inzetten, zolang je een prijs wint. 

Een alternatief

Het is ook mogelijk om je winst te gaan afromen om daarna verder te spelen. Bij de eerste ronde speel je bijvoorbeeld verder met 50 euro en verdubbel je nog niet direct je winst. Het is mogelijk om zo zonder enig risico verder te spelen en volop kansen te maken op het maken van winst. Iets waar we natuurlijk allemaal wel van houden. Toch? Het is een keuze welke je kunt maken om je risico wat te beperken. Het risico is trowuens nog niet eens zo groot als bij andere roulette systemen. 

Test de Parlay online roulette strategie gewoon een keer uit is ons advies.

Verschillende strategieën

Op zoek naar andere strategieën om de hoogste win kans te hebben? Neem een kijkje en vergelijk hieronder de verschillen in win stijlen.

18plus
2016©ROULETTEMARTINGALE
€250 + 0 FS