One Hit Wonder strategie

Een manier om een leuke prijs te winnen in een online casino bij het roulette spel is door gebruik te maken van de One Hit Wonder strategie. Het is een systeem waarbij je goed moet opletten welk getal een lange tijd niet is gevallen. Hierna ga je hier vol voor. Je gaat op dit getal meerdere ronden inzetten om zo in een keer een klapper te maken. De naam heeft het te danken aan de muzikanten welke een keer een grote nummer een hit hebben en daarna nooit meer in de hitlijsten voorkomen. Jij gaat hetzelfde doen en een klapper maken! Echter om daarna natuurlijk nog wel vaker terug te komen voor meer van deze soort klappers. We vertellen je graag meer over dit online roulette systeem wat je gemakkelijk kunt toepassen. 

Hoe werkt dit systeem?

Het is geen complex systeem. Het enige wat je moet doen is om juist te kijken welke getallen nog niet gevallen zijn aan de roulette tafel. Je moet geduldig een lijstje gaan bijhouden en kijken welke getallen vallen en welke dus ook niet. Het is op die manier mogelijk om te zien hoe ook jij een prijs kunt winnen. Het is heerlijk om te zien welke verschillende opties er zijn en hoe jij de prijzen kunt pakken. Er zijn zoveel mogelijkheden om te winnen. De meeste systemen focussen zich echter op de manier waarop jij je geld inzet. Er zijn maar weinig systemen welke zich ook focussen op het krijgen van een klapper bij het roulette spel door juist op een nummer het geld in te gaan zetten. 

Is dit nu een slome of een perfecte strategie?

Natuurlijk zou je kunnen zeggen, dat je nog niet zoveel over dit systeem gehoord hebt. Het zal daarom wel niet werken. Ook kun je zeggen, dat het een saaie strategie is omdat je juist zolang moet wachten tot je een prijs kunt winnen. Het is verwonderlijk om te ontdekken welke opties en mogelijkheden er allemaal zijn. We laten je echter graag zien, dat het een strategie is waar je geen groot risico loopt. Wanneer immers een getal niet zo vaak valt dan zal het in de komende ronden toch een keer moeten voorkomen. Of niet?

Je gaat je geld inzetten op een getal wat nog niet zo vaak voorgekomen is. Je kunt dit 36 ronden gaan doen, aangezien je 36 keer de winst uitbetaald krijgt. Gebeurt het op de 36e keer, dan speel je quitte. Gebeurt het hiervoor, dan maak je een ruime winst. Iets wat natuurlijk geweldig is. Toch?

Ontdek het zelf! 

Je kunt natuurlijk gaan proefdraaien met dit systeem. Wij raden je echter aan om gewoon direct met je eigen geld te gaan spelen. Ga naar een roulette tafel om daar te kijken welke getallen er niet voorkomen. Kies een getal en zet daar 36 ronden lang op in en kijk of je een prijs kunt winnen of niet. In het ergste geval heb je 36 keer je inzet verloren. Het spel heeft je dan zeker een leuke tijd opgeleverd. 

 

 

Verschillende strategieën

Op zoek naar andere strategieën om de hoogste win kans te hebben? Neem een kijkje en vergelijk hieronder de verschillen in win stijlen.

18plus
2016©ROULETTEMARTINGALE
€250 + 0 FS